2ª edició de singular

De Dorian Wood a Joana Serrat: els concerts tornen en juny a la Torre d'Orpesa 

12/05/2022 - 

CASTELLÓ. L'emblemàtica Torre del Rei d'Orpesa acollirà per segon any consecutiu els concerts de 'Singular'. La cita, que va arrancar a l'estiu passat, torna a oferir música en directe en un espai singular i acollint a artistes de talent singular al front de propostes en singular.

Continent i contingut comparteixen així protagonisme i singularitat, conjugant-se per oferir experiències sonores úniques. Aquests any s'esperen els concerts de Dorian Wood, Anari, Peter Broderick i Joana Serrat. "Un cicle que fuig dels espais comuns per oferir una programació suggerent, valenta i en què tradició i modernitat es presenten agafades de la mà", defensen els seus organitzadors. La cita tindrà lloc els dies 18, 19, 25 i 26 de juny. 

Dissabte 18 de Juny – Dorian Wood 

Artista imprevisible, Dorian Wood fa de cada aparició una performance singular i emocional.  La seua pràctica artística, profundament ideològica i compromesa amb les desigualtats i els drets del col·lectiu LGTBIQ+ i de les dones, així com de la representació llatina o el body positive, la coverteixen en una de les artistes amb més magnetisme de l'escena actual. Amb una gran habilitat a més per fusionar gèneres i evocar artistes de la intensitat de Nina Simone, Scott Walker o Chavela Vargas.

Diumenge 19 de Juny – Anari

L'euskalduna Anari Alberdi porta des de mitjans de la dècada dels noranta remant com a Anari. En aquest temps ha donat forma a un discurs propi, dilatant les fronteres de la cançó d'autor des de la forquilla que va del folk al rock i, de passada, erigint un cançoner sense fissures tant en allò musical com en allò líric.

Dissabte 25 de Juny – Peter Broderick

Peter Broderick fa més d'una dècada que té una trajectòria plena de meandres, de zones tranquil·les i de descensos abruptes, sempre buscant el seu propi llenguatge. Discos en solitari, bandes sonores, música per a dansa i documentals, instal·lacions d'art o discos amb banda, sempre ha buscat el seu lloc al món a través de la música. Amb el folk com a pedra de toc, la música de Peter Broderick s'obre a territoris propers al neoclàssic o el pop.

Diumenge 26 de Juny – Joana Serrat

Joana Serrat s'ha convertit en una de les artistes catalanes amb més projecció internacional. La seua música sona càlida, propera, universal i captivadora. Amb unes coordenades musicals marcades per l'americana, però també per la tradició folk britànica, Serrat proposa un món de paisatges oberts i horitzons esperançadors, amb nostàlgia però sense tristesa. Seguint el seu propi camí i convertint els petits detalls en senyal d'identitat, la seua proposta creix pas a pas amb calma i amb la seguretat que en el trajecte hi ha les meravelles de la vida.

Noticias relacionadas

next