El Departament de Salut de Castelló es despedeix del personal resident que va fer front a la covid

26/05/2023 - 

CASTELLÓ. El Departament de Salut de Castelló acomiada una nova promoció de personal resident, la primera que ha fet front durant tot aquest període a la pandèmia sanitària de la covid. Durant l'acte el gerent del Departament de Salut de Castelló, Ricardo Tosca; la cap d'estudis de la Comissió de Docència, Flavia Pronzato; i el cap d'estudis de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, José Baleriola, han tingut sentides paraules dirigides als ja especialistes.

"Heu estat enormes, gegants. Gràcies per triar el Departament de Salut de Castelló. Heu demostrat una resiliència impressionant durant aquests anys de grans canvis. Aquestes portes sempre estaran obertes", han expressat des de l'organisme.

Durant l'acte, l'especialista en Farmàcia Hospitalària Julia Bodega ha parlat en representació del col·lectiu resident. "Hem viscut moments de sacrifici i disciplina, però l'Hospital o el centre de salut és la nostra llar i els companys i compnayes, la família. Gràcies per haver-nos donat arrels per a créixer", ha manifestat.

Per la seua part, l'especialista en Cardiologia Javier Solsona ha rebut el primer premi Enrique Simón per la seua trajectòria formativa i investigadora durant el seu període de residència a l'Hospital General de Castelló. El segon premi ha estat per a Julia Bodega, especialista en Farmàcia Hospitalària. L'acte ha finalitzat amb el lliurament de diplomes i la foto de record junt amb cadscun dels tutors i tutores.


Noticias relacionadas

next