també ofereix un concert Propiedad Privada

L'Auditori de Castelló rep al violinista veterà Shlomo Mintz

24/11/2022 - 

CASTELLÓ. L'Auditori de Castelló presenta aquest divendres 25 de novembre, a les 19.30 hores, un dels més grans violinistes amb reconeixement internacional, Shlomo Mintz. Durant els seus més de cinquanta anys en l’escenari, ha tocat amb les orquestres més grans i directors del panorama internacional. Acompanyat, en aquesta ocasió, per José Enrique Bouché al violí i Juan Carlos Cornelles al piano, Mintz ha preparat un programa que estarà format per peces de Rakhmàninov, Xostakóvitx i finalitzarà el concert amb ‘Trio per a violí, violoncel i piano núm. 2 en mi bemoll major, op. 100’ de F. Schubert.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha qualificat aquest concert com “una gran oportunitat per a gaudir a l’Auditori d’una figura internacional de primer nivell”, i ha destacat que “aquest concert reafirma la nostra aposta per la qualitat i per intentar, dins de les nostres possibilitats, portar fins a les nostres comarques músics i orquestres internacionals i combinar-ho, sempre que podem, amb el millor del nostre territori com són, en aquesta ocasió, José Enrique Bouché i Juan Carlos Cornelles”.

El concert és el núm. 1376 de la Societat Filharmònica de Castelló i està inclòs dins de l’abonament de tardor de l’Auditori de Castelló. 

Reencontre amb Propiedad Privada

El dissabte 26 de novembre a les 19.30 hores arriba un nou concert del cicle ‘Territori CS’ amb una banda reconeguda a la ciutat de Castelló, Propiedad Privada. La formació va tindre el seu moment d’apogeu a principi dels 90 quan van editar el seu primer disc Por el morro. Després d’una parada de més d’una dècada, van reprendre l’activitat l’any 2012 mitjançant un concert en el qual es va constatar que comptaven amb un bon estat de forma i amb un públic que mai els va oblidar.

La nova reaparició va ser l’any 2015 amb un concert en format acústic que va comptar amb la col·laboració d’alguns dels personatges més estimats de l’escena musical castellonenca. Aquesta actuació va tindre el títol ‘L’acústic’ i d’ací va eixir l’enregistrament del seu tercer àlbum. Ara, en 2022, han acabat de gravar el seu nou disc que presentaran en directe, en un únic concert a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Noticias relacionadas

next