concert en almassora

Lola Bou i Manel Brancal presenten 'Fragil', un disc molt personal "que vol ser escoltat"

9/02/2023 - 

CASTELLÓ. Lola Bou i Manel Brancal mostren Fràgil, el seu nou disc, el diumenge 12 de febrer, a les 19h, en la Casa de Cultura d’Almassora. Els artistes realitzaran el concert de presentació oficial junt amb la banda formada per Jesús Gimeno (bateria), Michel Llorens (teclats), Natxo Navarro i la col·laboració de Ferran Brancal (gralla, flabiol i timbal) L’enregistrament del disc també compta amb la col·laboració especial de Ricardo Belda al piano i Pau Farran al tabal. 

El nou disc de Lola Bou i Manel Brancal és un remei òtic per a l’ànima presentat en un original format de medicament tradicional. Fràgilel nom d’este nou treball, fa referència a la fragilitat de la música, les relacions i la vida. Al seu interior hi ha un tub d’assaig de vidre que cal mantenir a les mans amb cura per a que no es trenque, una proveta per a fer experiments -musicals i vitals- i aprendre dels encerts i les errades. 

La música de Fràgil combina nu-jazz, disco, pop i latin amb sons mediterranis. Una mescolança sonora amb nou cançons que componen el nou àlbum com a número simbòlic de gestació humana. Textos en valencià, emocionals i amb veu de dona, on la fragilitat forma part d’una força interior capaç d’endinsar-se en els indrets menys transitats de l’ànima. Fràgil és una solució sonora que ajuda a connectar amb el món interior, un espai personal que vol ser escoltat i compartit amb el teu. Noticias relacionadas

next