tindrà lloc aquest dissabte, 5 d'agost

Moncofa dona suport unànime a la cadena humana per a reivindicar la defensa del litoral

2/08/2023 - 

CASTELLÓ. La plataforma Espigons ja! Platges de Moncofa, formada per tots els grups polítics amb representació en el consistori - PP, PSPV-PSOE, Compromís i Vox - i les associacions Veïns del Grau, Veïns de la Torre-Moncofa i Veïns Sector C -Estanyol, s'uneix a les cadenes humanes convocades el pròxim dissabte, 5 d'agost, en diversos municipis costaners per a manifestar-se contra la legislació que sacseja el veïnat que pateix la regressió marina.

D'aquesta manera, Moncofa s'uneix a la proposta cívica per a continuar reivindicant la defensa del litoral i, en particular, la construcció d'espigons que evitaran futures afeccions en el litoral municipal i que permetran preservar un patrimoni natural, cultural i turístic.

La convocatòria per a la ciutadania està fixada per a aquest dissabte en el primer mirador del passeig marítim de la platja del Grau de Moncofa a les 12.30 h. "Ens manifestarem una altra vegada contra la injusta legislació actual amb la qual Costes treballa”, ha explicat Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa i portaveu de la plataforma. 

Alós ha volgut destacar “la unitat de tots els membres de la plataforma per la necessitat de lluitar contra els orígens de la regressió, la retenció d'àrids en els embassaments, en els ports, etc. i també la necessitat de construir espigons que limiten els efectes dels temporals a les platges de Moncofa.”

Noticias relacionadas

next