AMB UNA SUBVENCIÓ DE 178.951,06 euros de la Generalitat Valenciana

Nules contracta a sis joves desocupats durant 12 mesos mitjançant els programes Explus i Empuju

6/09/2023 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha contractat recentment a sis persones desocupades del municipi mitjançant els programes Avalem Experiència Plus (EXPLUS) i EMPUJU. En concret, aquestes persones es troben treballant en diferents departaments del consistori per un període de 12 mesos.

Així, a través del programa EXPLUS, s’ha contractat a tres persones majors de 29 anys, dos operaris de neteja de edificis públics, i un peó de serveis múltiples. De fet, el cost total d’aquest programa és de 77.017,06 i està cofinançat per la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 59.548,02 euros i l’Ajuntament de Nules amb una aportació de 17.469,04 euros.

A més, també s’ha contractat a altres tres persones menors de 30 anys a través del programa d’ocupació EMPUJU, en concret, aquestes persones es troben fent funcions d’auxiliar administratiu, tècnic de patrimoni i d’ADL. 

Entre els requisits que es requereixen per a aquests llocs de treball es troba, entre d’altres, haver finalitzat els estudis exigits en cadascuna de les ocupacions, estar inscrites en l’espai LABORA com a demandants d’ocupació, així com estar inscrites en el Programa de Garantía Juvenil.

De manera que, l’import total d’aquest programa és de 101.934 euros, el qual també està cofinançat per la Generalitat Valenciana amb una aportació de 63.711, 97 euros i l’Ajuntament de Nules amb 38.222,03 euros.

Amb tot, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, comenta que “l’oferta del consistori abasta diversos oficis i titulacions amb la finalitat de poder donar l’oportunitat a un major nombre de persones desocupades a millorar la seua ocupabilitat".

"En aquest sentit, aquest tipus de programes cofinançants per la Generalitat Valenciana, a través de LABORA, i el consistori, que compten també amb el suport de la Unió Europea a través del Fons Social Europeu, ens ajuden a portar a terme aquestes actuacions en matèria d’ocupació”, finalitza Ventura. 

Noticias relacionadas

next