Amb una inversió de mig milió d'euros

Nules imparteix formació de jardineria i administració en un programa per a dones 

14/03/2023 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa al municipi per primera vegada un Taller d’Ocupació per a Dones, es tracta del programa anomenat Fotaem que compta amb una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació (Labora) de 502.708 euros i del qual es beneficien en aquestos moments un total de 20 dones desocupades de la localitat.

De manera que, l’alcalde, David García, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, han visitant recentment a aquest alumnat i personal directiu i docent per conèixer de primera mà el treball que des del passat mes de desembre estan realitzant.

Així doncs, aquest taller compta amb dos grups de 10 alumnes cadascú de les especialitats de jardineria i d’administració. A més, aquest taller, que tindrà una durada d’un any, també contempla la contractació de cinc persones més que formen l’equip directiu i docent.

Al respecte, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, assenyala que “enguany Nules compta amb tots els programes que Labora ha ofert per a l’ocupació, de fet tots aquests tallers i programes d’Ocupació permeteixen que Nules siga una de les poblacions de la Comunitat i de la província de Castelló amb les taxes d’atur més baixes. Des de l’ajuntament s’està treballant en el desenvolupament d’aquests programes d’ocupació amb l’objectiu de fomentar  l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat”.

Cal recordar que, Nules enguany compta amb un total de 2,7 milions  d'euros per a la contractació de personal subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació i també pels Fons Europeus.Noticias relacionadas

next