nova temporada del teatre principalc

Ramoncín arriba a Benicàssim amb un documental, un col·loqui i música en directe

11/01/2022 - 

CASTELLÓ. El Teatre Municipal Francisco Tárrega de Benicàssim obri el mes de gener amb una programació que combina el teatre, la música i el cinema i té com a grans protagonistes a Ramoncín i a Pepe Viyuela

Els aficionats a la música rock seran els protagonistes dins de la programació de l'àrea de Cultura en el Teatre Municipal prevista per a aquesta setmana de la mà, ara sí de Ramoncín, que estava previst que visitarà la ciutat a principis de l'any passat. El dijous 13 a les 19.00 hores es projectarà Ramoncín, una vida al filo, documental que repassa les diferents etapes del cantant de rock com els seus orígens, el seu inici en el món de la música com a cantant, el seu salt a la fama, els seus èxits musicals, la seua faceta de presentador de televisió, les seues polèmiques mediàtiques o la seua lluita pels drets d'autor. Després del documental hi haurà un col·loqui amb el mateix artista. El preu de l'entrada és de 3 euros. 

Així mateix, la música de José Ramón Julio Márquez Martínez, més conegut com Ramoncín, sonarà en directe el divendres 14 en el concert que oferirà a partir de les 20.00 hores. Dins del repertori no faltaran temes com a 'Hormigón', 'Mujeres y Alcohol', 'Como un Susurro', 'Miedo a Soñar', 'Al Límite', entre d'altres. El preu de l'entrada és de 12 euros i les entrades tant per al dijous com per al divendres es poden adquirir en la web de l'àrea de Cultura.

Daltra banda, dins de la programació amb motiu de les festes en honor a Sant Antoni Adad i Santa Àgueda, l’Agrupació Folklòrica El Cremaller actuarà el dissabte 22 a les 18.00 hores. L'accés és gratuït fins a completar aforament.

Ja per als últims dies del mes de gener s'ha programat cinema i teatre. La projecció de Guzen to Sozo (La ruleta de la fortuna i la fantasia) es projectarà els dies 28 i 29 a les 19.30 i a les 22.30 hores, sent les passades del divendres en versió original en japonés subtitulada al castellà.

L'obra Tartufo de Molière tancarà la programació de gener el diumenge 30. Sota la direcció d'Ernesto Caballero, l'elenc d'intèrprets el compon Pepe Viyuela, Paco Déniz, Silvia Espigado, Germán Torres, María Rivera, Estibaliz Racionero, Javier Mira i Jorge Machín. Quant a l'argument, el bon burgés Orgón ha caigut sota la influència de Tartufo, un fals devot, que busca quedar-se amb tots els seus béns. L'impostor exagera la devoció i arriba a convertir-se en el director espiritual d’Orgón. A més, pretén casar-se amb la filla del seu benefactor, al mateix temps que tracta de seduir a la segona esposa d'aquest, Elmira, molt més jove que el seu marit. Una vegada desemmascarat, tractarà d'aprofitar-se d'unes donacions signades que Orgón li ha transmés per a intentar tirar a l'amo de la seua pròpia casa. Recorre, fins i tot, davant el rei, però aquest, fa que Tartufo siga detingut en descobrir que el beat no és més que un estafador. El preu de l'entrada és de 18 euros i igual que la resta de la programació del Teatre Municipal, es poden adquirir en la web de l'àrea de Cultura.


Noticias relacionadas

next