aquest dissabte va exposar la seua candidatura per continuar al capdavant de l'ajuntament

Safont (PSPV) presenta el seu projecte per a una Borriana "moderna, sostenible i social"

12/02/2023 - 

CASTELLÓ. L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, presentà oficialment aquest dissabte la seua candidatura per a continuar liderant el projecte socialista a l'alcaldia de Borriana. Un projecte que, en paraules de Safont, aposta per "continuar transformant Borriana en una ciutat moderna, sostenible i capaç de respondre a les necessitats de tots els nostres veïns i veïnes". 

La ministra de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya, Diana Morant, i el secretari general del PSPV de la província de Castelló, Samuel Falomir, assistiren a l'acte celebrat a l'edifici de la Caixa Rural de Borriana.

Després de huit anys de govern i dues legislatures, la candidata socialista a l'alcaldiamostrà el seu entusiasme per la militància. Baix el lema "La Borriana que ens il·lusiona", Safont manifestà el compromís de "continuar treballant per transformar Borriana no sols és la meua il·lusió, és la meua obligació". 

A més, destcà que, en aquests últims huit anys, "no hem deixat ni un sols dia d'impulsar iniciatives i polítiques que milloraren la qualitat de vida de la ciutadania, ampliant els serveis socials de la ciutat, introduint les energies renovables i afavorint la mobilitat sostenible al municipi, i generant vida i oportunitats".

Foto: PSPSV

La candidata socialista a l'alcaldia de Borrianamostrà la voluntat d'escoltar les propostes de la ciutadania per a construir el projecte de futur per al municipi. L'agrupació del PSPV-Borriana ha entregat a cada persona assistent a l'acte un paper per a escriure les idees i conceptes al voltant de "La Borriana que ens il·lusiona".

La ministra de Ciència i Innovació destacà "la importància de la política local per a protegir a la gent ‘de a peu’ i fer avançar la societat". "Maria Josep és exemple de com fer política amb ànima, per a les persones", ha afegit Morant. Per la seua part, el secretari general del PSPV de la província de Castelló, Samuel Falomir, ha acomiadat l'acte afegint que no coneix "millor persona per a dur endavant aquest projecte de transformació i futur per a Borriana" i ha felicitat l'alcaldessa per la seua gestió al capdavant de l'Ajuntament de Borriana durant els darrers huit anys.


Noticias relacionadas

next