la rectora, eva alcón, ha encapçalat la delegació universitària

L'UJI visita les instal·lacions d’Amazon a Onda per a conéixer els projectes d'ocupació i cerca de talent 

16/10/2023 - 

CASTELLÓ. Una delegació de la Universitat Jaume I, encapçalada per la rectora i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alcón, ha visitat aquest matí la base de la multinacional Amazon a Onda. La rectora ha estat acompanyada pel vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica, David Cabedo; el president executiu de la FUE-UJI, Carlos Cabrera, i Gloria Serra, gerent de la Fundació.

L'objectiu d'aquesta visita, coordinada per la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, ha sigut conéixer de primera mà les instal·lacions del centre logístic d’Amazon, inaugurat al juliol de 2022, i els projectes que l'empresa desenvolupa, especialment d'aquells destinats al foment de l'ocupació local de qualitat i la cerca de talent per a oferir oportunitats a professionals de la zona.

La visita s'emmarca en la voluntat de la Universitat Jaume I de contribuir a l'impuls socioeconòmic de la província i, en concret, de l'interés mutu per implementar accions per al desenvolupament d'activitats formatives i per a la capacitació professional, així com iniciatives en els àmbits de la innovació, la transferència de coneixement o la internacionalització.

L'equip directiu d’Amazon Onda, format per Jon Guinea Hernández, responsable de polítiques públiques per a l'educació en Amazon; Miguel Gómez López, director del centre VLC1 a Onda, i Fabio di Maggio, responsable de recursos humans, ha exposat les principals línies d'actuació i àrees en les quals la firma busca la col·laboració de la Universitat Jaume I.

Noticias relacionadas

next