el 9 i 10 de setembre

Traiguera i Torreblanca es preparen per a acollir el 7è campionat autonòmic de frare

29/08/2023 - 

CASTELLÓ. El campionat autonòmic de frare de 2023 s'ha presentat aquest dimarts a l'Espai Cultural les Aules de Castelló. El torneig es jugarà els dies 9 i 10 de setembre a Traiguera i Torreblanca es disputaran un total de 7 categories. L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència d'Ivan Sánchez, diputat d’esports de la Diputació de Castelló; Pedro López, vicepresident de la FPV; Paco Doménech, regidor d’esports de Torreblanca i Juan José Cabanes, tinent d’alcalde de Traiguera.

El dissabte 9 es jugaran les partides de primera categoria i veterans a la localitat de Traiguera i segona categoria ho faran a la localitat de Torreblanca. La resta, se celebraran el diumenge 10 a Torreblanca. Aquest any s’estrena Torreblanca com a seu, ja que Xert (localitat habitual on se celebra la competició) està fent una remodelació al seu trinquet per millorar les condicions de joc d’aquest.

Cal incidir amb l’assistència a l’acte d’Ivan Sánchez, diputat d’esports de Castelló que ha volgut remarcar que: “La importància del nostre esport autòcton, forma part d'una de les quatre vèrtebres que la Diputació de Castelló vol dur a terme durant la seua legislatura dins del lema Castelló Escenari Esportiu”.

Per la seua part, Pedro López ha volgut ressaltar el treball que s’ha fet des dels organismes públics “La importància que té el Campionat Autonòmic de Frare dins del calendari de competicions de la Federació de Pilota Valenciana i agrair als ajuntaments implicats i a la Diputació de Castelló la seua col·laboració, ja que ajuda a la promoció de la pilota valenciana i concretament a aquesta modalitat en recuperació”.

Per últim, per a Paco Doménech i Juan José Cabanes també es tracta d’un campionat especial, ja que “Com a modalitat que està creixent de nou, esperem que gràcies a competicions com aquesta despertem la il·lusió de la gent gran que te'l record de jugar a Frare i esperem crear nous records per als més nens”

Noticias relacionadas

next