pròximament s'obrin les bases

L'editorial Neopatria s'encarregarà de publicar les obres guanyadores del certamen literari de Nules

22/02/2021 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules es troba treballant en la 67ª edició dels Jocs Florals Vila de Nules, que tindrà lloc el pròxim mes d’octubre, amb la incorporació d’algunes novetats amb les que es vol augmentar la seua rellevància dins del món de lletres valencianes.

En aquest sentit, en la present edició serà una editorial especialitzada en publicacions en valencià l’encarregada de la promoció del certamen literari, i de l’edició i venda a llibreries i a biblioteques de l’obra guanyadora. “Fins ara era l’ajuntament el que publicava les bases i el treball guanyador, ara serà l’editorial Neopatria la que portarà a terme aquestes tasques amb la intenció de promocionar els Jocs Florals en diferents sectors i àmbits literaris i culturals”, ha explicat la regidora de Cultura, M. José Esteban.

Així mateix, també es vol potenciar els Premis d’Investigació i Divulgació que enguany comptaran amb la seua 5ª edició. "Aquests premis es convoquen amb l’objectiu de dignificar, més encara, aquest certamen literari tant important per a Nules. Es tracta d’uns premis dedicats a l’estudi d’un tema específic relacionat amb la nostra terra”, matisa Esteban. De fet, s’està contactant amb diferents empreses i entitats per a que donen suport a aquests guardons.

Les bases dels LXVII Jocs Florals Vila de Nules s’aprovaran, previsiblement, el pròxim mes de març. Cal assenyalar que degut a la situació sanitària, l’any 2020 no es va celebrar l’edició corresponent, no obstant això enguany es convocarà el certamen literari encara que l’acte d’entrega dels premis s’organitzarà en funció de l’evolució de la pandèmia.    

Noticias relacionadas

next