actes de l'últim trimestre de l'any

Monòlegs, teatre, cinema de por i el festival Alma: claus de l'agenda cultural d'Almassora

16/10/2019 - 

CASTELLÓ. El monòleg del programa El Hormiguero i el Festival Internacional de Curtmetratges Alma es presenten com a eixos destacats de la programació cultural per a l'últim trimestre de l'any d'Almassora. El regidor de Cultura, Javier Mollá, ha incidit en la "varietat d'espectacles" que s'han engegat per a tots els públics per tal de continuar amb el projecte cultural de la localitat.

La novetat més important del trimestre és la projecció dels curtmetratges del Festival Internacional Alma la setmana vinent i la gala de lliurament dels premis a les persones guanyadores el dissabte 26 i l’Alma de Honor a l'actor Fernando Cayo. Entre el dilluns 21 i el divendres 25, la Casa de la Cultura programarà cada nit a les 22 hores la projecció de curtmetratges durant una hora i mitja. El jurat entregarà un trofeu i 600 euros a la millor obra, mentre que el públic premiarà amb un trofeu i 300 euros la cinta elegida per votació no professional.

A més, el departament comptarà amb Jesús Manzano i Dani Fontecha, de El Hormiguero, per al monòleg previst el dissabte 2 de novembre a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura i se sumarà a les celebracions de Halloween amb la projecció de la pel·lícula La Monja un dia abans. El cinema tornarà el 17 de novembre amb Followers, de Filmoteca Valenciana, i el 15 de desembre amb Formentera Lady.

La programació cultural tindrà un apartat destacat per al teatre, que obrirà cicle el 3 de novembre amb Una de miedo muy divertida, de Xarop Teatre, a benefici de Mans Unides, i Bianco en la vesprada del 9 de novembre per al públic familiar del cicle Tots al teatre. El teatre també eixirà al carrer. Ho farà el 16 de novembre, dins del cicle Reclam, amb Maletes, que es traslladarà a la plaça Santa Isabel, mentre que Almassora Circ coparà la plaça Pere Cornell el 14 de desembre amb Tararot Nadal.

Per part seua, la plaça Botànic Calduch servirà d'escenari per a la màgia de Tachán en la vesprada del 8 de desembre, mentre que la Casa de la Cultura acollirà també els concerts de Santa Cecilia i Nadal de la Unió Instructiu Musical La Esmeralda. Finalment, el departament tornarà a comptar amb connexions amb altres teatres per a la projecció de la sarsuela Doña Francisquita i el ballet Coppelia i celebrarà les II Jornades del joc Almaenjoc el cap de setmana del 15 i 16 de novembre.


Noticias relacionadas

next