Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 30 de noviembre y se habla de SUPERMERCADOS macvac CASO PÚNICA AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ

Nules trau a concessió sis casetes del Mercat Municipal

29/10/2019 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha tret la concessió d’un total de sis casetes del Mercat Municipal per a desenvolupar diferents activitats comercials, en concret es tracta de les casetes 7, 9, 11, 13, 14 i 15 que a hores d’ara es troben sense activitat, segons ha informat el consistori del municipi en un comunicat. 

"La idea és que les casetes que estan buides puguen desenvolupar activitat comercial en les condicions que el plec estableix, de manera que les persones interessades poden presentar oferta a una d’aquestes activitats o a  diverses. El que es pretén és que totes les casetes del Mercat Municipal estiguen obertes", comenta el regidor del Mercat, César Estañol.

Així doncs, entre les diferents activitats que s’oferten està la venda de fruita i verdura; el rostidor de carn; l’elaboració i venda de brioixeria, pastisseria i forn; venda de productes elaborats de proximitat; fregits de peix i marisc; o cafeteria, bar, pastisseria i barquetes (montaditos). El preu ofertat és com a mínim el preu establit per metre i dia per a cadascuna de les casetes que està entre els 0,66 i 0,58 euros.

El termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim dimarts 12 de novembre, cal assenyalar que els plecs es troben publicats en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Nules, en el portal de transparència i en la Plataforma de Contractació de l’Estat.  

Noticias relacionadas

next