Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 7 de marzo y se habla de energía eólica forestalia RODAJES salvem la renegà

jornades organitzades pel Servei de Neurologia de l'Hospital General

Professionals sanitaris es donen cita a la reunió de la Societat Valenciana de Neurologia en Benicàssim

7/02/2020 - 

CASTELLÓ. Benicàssim acull aquest divendres i dissabte la XXXVII Reunió de la Societat Valenciana de Neurologia. L'Hotel Palasiet ha sigut el lloc triat com a punt de trobada de professionals sanitaris en unes jornades organitzades pel Servei de Neurologia de l'Hospital General de Castelló, tal com ha anunciat el consistori de la localitat mitjançant un comunicat.

 L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, han participat en l'acte inaugural de la reunió i, com ha indicat Susana Marqués, des de l'ajuntament “estem focalitzant els nostres esforços a construir ciutats més sanes i saludables”, i ha afegit que “hem d'aconseguir conscienciar a la nostra població de la importància de cuidar la nostra salut, per a previndre futures malalties, tindre millor qualitat de vida i aconseguir un envelliment actiu i saludable”.

Noticias relacionadas

next