L'alcaldessa i el regidor de vox es reuneixen per a definir competències

Begoña Carrasco i Alberto Vidal perfilen la nova Regidoria de Família i Infància

23/08/2023 - 

CASTELLÓ. L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha mantingut una reunió amb el regidor de Família, Alberto Vidal, per a abordar la reestructuració de la nova Regidoria de Família, que a partir d'ara passarà a dir-se Regidoria de Família i Infància, ja que absorbirà a més del Negociat de Família, el Pla Municipal d'Infància i el Consell Municipal d'Infància. D'esta manera, la primera edila i el representant de Vox avancen per a definir les competències d'esta nova regidoria. 

Carrasco i Vidal han acordat que els xiquets i els adolescents siguen la prioritat en aquesta nova Regidoria, “per ser els més vulnerables” i s'apostarà per “una atenció més personalitzada per a aconseguir un servei públic de qualitat”, apunten.

Així, han establit, durant la reunió, que el treball de la nova Regidoria de Família i Infància haja d'abordar-se en xarxa, és a dir, “en constant comunicació i coordinació” amb les diferents regidories de l'Ajuntament i els seus districtes.

“La ciutat de Castelló és com una família, cal treballar en constant comunicació i
coordinació per a aconseguir aqueixa xarxa interconnectada que permeta que l'Ajuntament estiga al costat dels qui més el necessiten i secunde, com no pot ser d'una altra manera, a la família com a nucli fonamental de la nostra societat i pilar bàsic en la formació dels ciutadans del futur”, ha explicat l'alcaldessa, Begoña Carrasco.

A més, han tractat amb especial interés les necessitats que tindrà aquesta nova Regidoria i els recursos, tant materials com personals, que són imprescindibles. Tots dos han coincidit a assenyalar la imperiosa necessitat de reforçar i donar una estabilitat a aquells llocs de treball que atenen en primera persona als ciutadans més desafavorits, vulnerables i amb situacions personals i familiars delicades.

“És molt important que existisca una estabilitat en aquests llocs que porten el seguiment dels casos que afecten famílies, a xiquets i a adolescents; quan la persona que portava el seu cas canvia, això els genera un trauma i una desconfiança, la qual cosa provoca una reculada en el seu procés”, finalitza Vidal.

Noticias relacionadas

next