contacta amb els antics arquitectes 

Benicarló vol reprendre la construcció del teatre municipal que es va dissenyar l'any 2006

30/11/2023 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Benicarló vol recuperar la construcció del centre teatral que es va començar a projectar l’any 2006 i ha représ els contactes amb l’equip d’arquitectes que va guanyar el concurs i posteriorment va redactar el projecte bàsic.

Aquesta setmana, el regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, i el regidor d’Educació, Joventut i Arts Escèniques, Carlos Delshorts, s’han reunit amb les arquitectes Hermínia Carulla i Rosa-Mari Portella, guanyadores del concurs el 2006, per a analitzar la continuïtat del projecte i determinar les  possiblesmodificacions respecte de la idea inicial.

"Som conscients —ha dit el regidor d’Arts Escèniques— que és un projecte molt ambiciós, i per això hem d’estudiar revisions i reduccions de pressupost". "Una vegada revisat el projecte —ha explicat Delshorts—, hem arribat a la conclusió que cal actualitzar preus i reformular alguns aspectes i funcions que no siguen essencials per al que necessitem a Benicarló".

Respecte del projecte d’execució, que encara està pendent de redactar, el regidor d’Urbanisme ha assegurat que "començarà a elaborar-se en breu". Juan Pascual Sorlí també ha exposat que "paral·lelament, estem treballant per donar una solució definitiva a la urbanització dels terrenys on s’ha d’emplaçar el teatre [en referència a la partida Povet], de manera que el projecte tinga continuïtat".

Tot i que els dos regidors han assegurat que "som conscients que el teatre no serà una realitat aquesta legislatura", s’han mostrat convençuts que "almenys volem posar la primera pedra i avançar en el futur d’aquest projecte, paralitzat des de fa 17 anys".

Noticias relacionadas

next