'Imaginem Betxí, creant escenaris de futur', el 8 de setembre

Betxí fa partícips als seus veïns en una jornada per abordar el futur del municipi

6/09/2022 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Betxí ha organitzat unes jornades participatives per al pròxim 8 de setembre en el Palau-Castell, amb la col·laboració de Novessendes. Serà la segona sessió d’unes jornades que ja es van celebrar fa uns mesos. L’acte començarà a les 17.30 hores amb Imaginem Betxí, creant escenaris de futur, que dinamitzarà Cooperativa Transversal, i que pretén mostrar la situació del municipi al final d’aquesta dècada.

Una vegada finalitzada la primera activitat, arribarà el torn de la Taula Rodona, moderada pel regidor de Participació Raül Soria, i de la qual formaran part Andrés Gomis Fons, director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern; Julio Huerta Balastegui, Coordinador de la Fundació Horta Sud, i Virginia Morales Vargas, Tècnica de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

Per a finalitzar, a les 20 hores es realitzarà la presentació de l’audiovisual Activem Betxí, una dècada de participació comunitària, que donarà per finalitzada la sessió després del vi d’honor. Raül Soria ha assenyalat que “aquestes jornades són imprescindibles per a fomentar la participació i la implicació de les veïnes i veïns i esperem que siga un èxit, com ja ho va ser la primera sessió”.

Noticias relacionadas

next