Betxí inicia els treballs de remodelació i empedrat dels carrers Dolors i Sant Josep

6/10/2022 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Betxí ha començat esta setmana els treballs de remodelació del carrer Dolors i el carrer Sant Josep amb l'empedrat d'aquestes dos vies que connecten amb la Plaça de l’Església i el Carrer de les Vinyes, tots dos amb accés restringit als vehícles.

El projecte suposa una inversió d'aproximadament 100.000 euros i té un termini d'execució de dos mesos. Amb això, Betxí comptarà amb gran part del nucli més antic empedrat i per als vianants. Un propòsit que forma part del programa del consistori des dels últims anys i que va fent-se realitat pas a pas per tal de promoure la mobilitat sostenible i recuperar la part històrica del municipi.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha destacat que “este procés va de la mà del veïnat i té com a objectiu fonamental donar una major vitalitat i modernitat a la part central de la població”. Abans d'aquestes reformes, va ser el torn recentment del Camí de les Vinyes, un dels més afectats per les pluges torrencials, i que es va empedrar seguint el procés de tot el barri antic, com ocorrerà en aquest cas.

Amb aquestes últimes inversions, el municipi haurà invertit més d'un milió d'euros en el pavimentat de les vies i camins de la localitat des que es va iniciar l'última legislatura.

Noticias relacionadas

next