amb millores en el perímetre, la megafonia o els seients

Borriana recondicionarà el camp de futbol Juan Bautista Planelles de cara a l'inici de temporada

17/07/2023 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Burriana ha mantingut una reunió amb la directiva de l'equip de futbol CD Burriana per a comentar les millores necessàries del camp de futbol Juan Bautista Planelles de cara a l'inici de temporada. El consistori escometrà alguns dels treballs més urgents en breu i estudiarà la viabilitat de la resta de les accions.

Les instal·lacions del camp municipal, on va obtindre el seu ascens a Tercera Federació el CD Burriana després de la victòria contra el Recanvis Colón, precisen algunes millores imminents com la neteja de males herbes en el perímetre del camp i zones exteriors, l'arranjament de la megafonia, la restauració i recanvi dels seients deteriorats amb el pas del temps de la graderia, així com de les xarxes de protecció situades darrere de les porteries, o el recondicionament de les portes dels vestuaris.

Altres necessitats sobre la taula

Durant la reunió entre la regidora d'esports, Noelia Peris, i la directiva de l'equip, també es van posar sobre la taula altres necessitats que estudiarà el consistori com la reposició de les tanques de la zona de vestuaris, que impedeixen el pas del públic a l'espai de jugadors, el manteniment de la gespa artificial amb maquinària especialitzada, la renovació de material de la sala de fisioteràpia o altres accions importants com l'aplicació de grava en la zona externa al camp per a evitar l'acumulació d'aigua o la reparació de la teulada de la tribuna per a impedir l'aparició de goteres.

Quant a la petició per part del CD Burriana de la construcció de més vestuaris, el consistori s'ha compromés a ampliar el número d'aquests espais per a millorar les condicions d'ús de les instal·lacions per part dels jugadors i jugadores.

Noticias relacionadas

next