festival fua

El Diluvi, Pepet i Marieta o Sandra Monfort omplin de concerts Almassora

28/03/2023 - 

CASTELLÓ. El II Festival Urbà d’Almassora (FUA) fusionarà aquest divendres i dissabte a Almassora música d'avantguarda en valencià amb cançons d'autor de tall tradicional. Cinc concerts gratuïts repartits en dos dies protagonitzaran aquesta segona edició del certamen en suport de la música autòctona.

L'esdeveniment està organitzat per la Regidoria de Cultura i compta amb el suport del Institut Valencià de Cultura (IVC). El cartell inclou les actuacions de Pepet i Marieta i Gem el divendres, mentre que El Diluvi, Sandra Monfort i Àlex Blat centraran les activitats del dissabte. Com la primera edició, el Festival Urbà d’Almassora presenta una programació que combina cançó d'autor de tall més tradicional amb formats més nous.

Així doncs, les actuacions començaran en la plaça Pere Cornell el divendres 3 a les 20 hores amb Gem i continuaran a les 22.30 hores amb Pepet i Marieta. El dissabte arribarà el torn a les 18.30 hores d'Àlex Blat i li prendrà el relleu la cantautora Sandra Monfort a les 20 hores. El cicle de concerts finalitzarà a les 22.30 hores amb el grup El Diluvi, cap de cartell de l'esdeveniment musical. La celebració del festival servirà també per a dinamitzar la plaça amb els comerços adjacents i establiments hostalers.

Noticias relacionadas

next