aquest dissabte

La Banda Simfònica d'Almenara reprén els seus concerts any i mig després

11/06/2021 - 

CASTELLÓ. Amb el lema “Tornem” la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara i el cor CantdeCor celebraran aquest dissabte un concert a les 19.30 hores en la Plaça de la Font de la localitat. Ho fan un any i mig després per a oferir tota la seua música.

Com ha recordat  el president de l'entitat, Andrés Comas, “han sigut molts mesos parats, sense activitat, i pel camí hem hagut de reinventar-nos amb assajos de manera telemàtica i vídeos en les xarxes socials” però “ara és hora de tornar, d'una manera segura, sense pressa però sense pausa, perquè la cultura i els seus integrants necessitem objectius per a poder continuar creixent i ara els reprenem amb més ganes encara”.

Així el concert començarà amb la intervenció de CantdeCor que interpretarà Oh bella ciao!, Volveremos a brindar, Jerusalema, Color Esperanza i Princesa Negra. Després la banda simfònica tocarà Arrels de Suro i Mel així com Pilatus: Mountain of Dragons. Finalment la banda i CantdeCor interpretaran Caminem Lluny per a tancar el concert.

La cita serà a les 19.30 hores en la Plaça de la Font, que tindrà aforament limitat, i amb el compliment de totes les mesures sanitàries vigents. Serà obligatòria la màscara i l'ús del gel hidroalcohòlic.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “per fi després de molts mesos d'espera tornarem a escoltar la música de la nostra banda i cor a Almenara, mesos durs per la pandèmia, però que al final, tindran la seua recompensa pel gran esforç i treball que ha realitzat la nostra associació musical, a la qual sempre és un plaer escoltar, i a la qual continuarem reconeixent i secundant”.

Noticias relacionadas

next