monòlegs

Luis Zahera, J.J. Vaquero o Eugeni Alemany fan gala del seu humor en Almassora

16/02/2023 - 

CASTELLÓ. La Casa de la Cultura d'Almassora comptarà fins a maig amb actuacions de diversos monologuistes reconeguts nacionalment com a J.J. Vaquero, Bianca Kovacs i Nerea Garmendia, Eugeni Alemany i el recent guanyador del seu segon Goya, Luis Zahera

En aquest sentit, Vaquero inaugura el cicle aquest dissabte que continuarà el 18 de març amb l'obra de Bianca Kovacs i Nerea Garmendia, el 2 d'abril amb el valencià Eugeni Alemany i, finalment, el 6 de maig Luis Zahera tancarà les representacions, totes a partir de les 19 hores.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora, Javier Mollá, està "convençut que és una de les programacions còmiques amb més nivell de la història cultural d'Almassora”. “El públic del municipi gaudirà d'artistes com a J.J. Vaquero, reconegut com un dels millors monologuistes d'Espanya, Eugeni Alemany, el millor de la Comunitat Valenciana, o el cas de Luis Zahera”, ha apuntat el responsable de l'àrea.

Totes les entrades per a les actuacions celebrades a la Casa de la Cultura, disponibles en la pàgina web entrades.almassora.es, tenen un preu de 10 euros per persona, a excepció de l'obra del 18 de març amb un preu de 7 euros.

Noticias relacionadas

next