al Teatre Alcázar al sector esportiu de la localitat  

Nules celebra la Gala de l'Esport després de quatre anys, amb més de 500 assistents 

12/02/2023 - 

CASTELLÓ. Després de quatre anys, l’Ajuntament de Nules ha reunit al sector esportiu local. Esportistes, clubs, i equips s’han donat cita en una Gala que ha congregat a més de 500 persones i que es va celebrar aquest dossabte al Teatre Alcázar.

La IV Gala de l’Esport ha compta doncs amb una àmplia representació dels clubs i equips esportius de la localitat, i d’alguns dels esportistes més destacats.

En aquest sentit, s’ha fet un reconeixement públic a les joves promeses que practiquen i destaquen en diferents disciplines, fins un total de 13 joves esportistes han estat guardonats en aquesta gala com ara Nadia de la Fuente, esportista de sambo; Laia Ferrandis, de judo; Milena Zuzanna Peris, d’atletisme; Daniela Sanz, de triatló; Vega Rubio, d’atletisme; Héctor Granell, de tennis; Carmen Gavara, de hoquei; Alejandro Borja, de hoquei; Rosa Martínez, de natació; Irene Caselles, de gimnàstica artística; Eva Casteñer, de gimnàstica rítmica; Agustín Sebastiá, de ciclisme; i Llum Hueso, de bàsquet.  

Així mateix, altre col·lectiu que s’ha homenatjat  ha estat els esportistes consolidats. Així doncs, s’ha reconegut el treball de 10 esportistes como ara Pedro Fandos, en judo; Víctor Romero, en culturisme; Pascual Juliá, en karate; Gloria Saurep i Carlos Descals, en MTB/ciclisme; Enrique Alepuz, en paddle surf; Abril Navarro, en handbol; Víctor Rodrigo, en colombicultura; Cristóbal Nebot, en pesca en kayak; i Islam Walid, com a àrbitre de handbol.

A més, un dels clubs guardonats en aquesta gala per la seua trajectòria ha estat el Club de Patinatge Taurons de Nules.

Per altra banda, des de l’Ajuntament de Nules s’ha volgut fer una menció històrica al C.F Nules en el seu 90 aniversari. I en especial s’ha fet un recordatori a la plantilla i directiva que en la temporada 1987/1988 van aconseguir l’ascens de l’equip de futbol a la Segona Divisió B.

També s’ha fet un reconeixement públic a aquelles entitats i clubs i els seus representants que han contribuït de manera desinteressada a favor de l’esport local, de manera que s’ha fet un homenatge pòstum a Valentí Usó, soci número 1, president i fundador del Club de Pesca El Galfí; a Diego Piqueras pertanyent al Club Triatló Trinoulas; i a la Caixa Rural Sant Josep de Nules. Així mateix, per la contribució a la inclusió en l’esport s’ha reconegut la tasca realitzada pel Club d’Atletisme Noulas i el SCUDE.  

Altres premiats, en aquesta ocasió per la seua trajectòria esportiva han estat  a títol pòstum Vicent Navarro Villar, guanyador en diferents modalitats  d’Atletisme de Veterans; i Sergio Pellicer García, actual entrenador del Málaga C.F.

40 anys dels Jocs Esportius

Altre nomenament especial ha estat per a les 40 edicions dels Jocs Esportius de Nules, unes competicions escolars úniques a la Comunitat Valenciana. En  aquest sentit, s’ha reconegut públicament l’esforç i treball  dels monitors que han participat en tots aquests anys; i s’ha fet un homenatge als seus fundadors, Jesús Dualde, Javier Oliver, Julia Pastor, Miguel Mezquita, Vicente González, i especialment a Joan Molés qui va instaurar els Jocs Esportius al municipi de Nules.

Així mateix, aquesta gala ha servit també per a recuperar la torxa que va recórrer Nules camí de Barcelona per a inaugurar els Jocs Olímpics celebrats a aquesta ciutat l’any 1992, i que a partir d’aquest moment la tindrà l’Ajuntament de Nules.    

Des de la regidoria d’Esports, Gabriel Torres, assenyala que “amb aquesta gala  hem volgut posar en valor tot el patrimoni esportiu que tenim a la nostra població, són molts els esportistes, clubs i equips que mereixen un reconeixement del seu poble, per tant pensem que aquesta gala es pot celebrar cada dos anys en lloc de quatre com es feia fins ara”.


Noticias relacionadas

next