programació de maig

Oda al rock en Betxí: d'un documental sobre La Polla Records als concerts del Sant Antoni Pop

29/04/2022 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Betxí ha presentat l'oferta cultural de la localitat per al mes de maig, una oferta que arrancarà el dia 7 amb la celebració del festival musical més popular del municipi, Sant Antoni Pop Festival. Després d'ajornar-se al gener, torna a celebrar-se amb concerts de bandes com The Incredible Staggers o The Baron Four. El festival arrencarà a les 12h del migdia en el Pub Monkey i continuarà a la vesprada en el Saló Brisamar.

Un dia després, el diumenge 8 es projectarà en el Teatre Municipal el documental No somos nada de Javier Corcuera, que relata la història de la mítica banda La Polla Records. En aquest mateix lloc, es presentarà el dissabte 14 l'Himne de Betxí a càrrec de la Unió Musical en el seu tradicional concert de primavera.

La música continua copant la programació des del divendres 20 al diumenge 22 de maig amb El Festival de Guitarra i Vi que ja ha celebrat diverses edicions i aquesta vegada es durà a terme en el Calvari.

I per a acabar el mes, el divendres 27 a les 20h actuarà el famós còmic valencià Eugeni Alemany en el Teatre Municipal, amb un dels seus populars espectacles. I el diumenge 29, en el mateix lloc tindrà lloc la projecció la pel·lícula Fritzi, un conte revolucionari’ amb la promoció del cinema en valencià que promou Escola Valenciana.

Noticias relacionadas

next