dissabte 4 de febrer

Santero y Los Muchachos porten el seu últim disc a Castelló

2/02/2023 - 

CASTELLÓ. Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, comença l’estada a Castelló amb el concert de Santero y los Muchachos, que tindrà lloc a l’Auditori de Castelló el dissabte 4 de febrer a les 20.00 hores.

Santero y los Muchachos han arribat al seu tercer disc, Royal Cantina, amb els seus dos vessants més reconeguts: l’elèctric i l’acústic. El seu rock reposat es desplega en un repertori de cançons que arrapen mentre acaronen i que transformen la música del present apropant-se al passat.

Aquest serà el primer concert del circuit Sonora a Castelló, que durant tot el mes de febrer portarà a la ciutat cinc propostes de diferents estils: la cançó d’autor d’Òscar Briz el proper dimecres 8 de febrer, el jazz de Valmuz, el mestissatge de Besarabia i la proposta clàssica de Jordi Sanz.

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’edició anterior dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà el format posat en marxa en l’edició anterior i farà parada en sis localitats, amb diferents concerts durant un mes a cadascuna.

D’aquesta manera, després del concert inaugural de Zoo a Orihuela el 30 de setembre, durant els mesos d’octubre i novembre, les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit, van acollir diferents propostes musicals de tots els estils: des de música familiar fins a jazz, rock o cançó d’autor. Al gener, Sonora va arribar a Peníscola i al febrer fa cap a Castelló de la Plana, amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts. El circuit conclourà al març a Alacant, amb dos espais de celebració: el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Zoo, Marcel el Marcià, Factoria de Sons, Valmuz i Sedajazz Big Band, Maluks, Valira, Esther, Autòctone, Iruixa-Skargots, Ramonets, Ding Dong System, Mafalda, Santero y Los Muchachos, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Luis Prado, Joe Pask, Júlia i Sandra Monfort.

En aquesta edició, la imatge gràfica, que remet a l’estètica ‘vintage’ de les cintes de casset, ha estat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu Media. 

Para saber más

Noticias relacionadas

next