a partir del 15 de setembre

'Sota les Estrelles de París' obri el cicle de cinema en valencià al Teatre del Raval de Castelló

11/09/2022 - 

CASTELLÓ. El proper dijous 15 de setembre torna el cicle de cinema en valencià a Castelló amb la pel·lícula ‘Sota les Estrelles de París’ de Claus Drexel. Es tracta d’una proposta impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Castelló i Escola Valenciana per apropar i fomentar el cinema en valencià a la ciutat.

Seran tres les projeccions que durant el mes de setembre acollirà el Teatre del Raval. A ‘Sota les Estrelles de París‘, se sumen ‘Minari: Història de la meua família’ de Lee Isaac Chung per al 22 de setembre, i ‘Frederica Monseny‘ de Laura Mañá per al 29 de setembre. Totes elles a les 19.00 hores.

El propi regidor de Plurilingüisme i Foment del Valencià, Francesc Mezquita, remarca que a l’Ajuntament “aposta per promocionar el valencià des de tots els àmbits, i aquesta és una forma de reforçar-lo a través d’una de les indústries que més consumim“.

La programació cinematogràfica és totalment gratuïta, i es poden recollir les entrades una hora abans de la projecció en taquilla, és a dir, a partir de les 18.00 hores.

Noticias relacionadas

next