'Lletres Marineres'

Un grup de dones del Grau de Castelló s'uneix en una associació per a fomentar la lectura en femení

14/09/2023 - 

CASTELLÓ. El Grau compta amb una nova associació cultural. Un grup de dones de Castelló ha fundat l’associació 'Lletres Marineres, que ha celebrat l’assemblea constituent al Centre Polifuncional La Marina. En aquests moments, l’entitat està formada per 25 dones i una junta directiva integrada per vuit d’elles.

En l'assemblea s’ha decidit crear un club de lectura femení. L’objectiu d’aquesta nova associació és contribuir a la lectura, cultura i a la igualtat de gènere. Tenen previst la lectura mensual d’un llibre que acabarà en un col·loqui, debat o acte oberts a tota la ciutadania.

'Lletres Marineres' ha triat una novel·la de gènere negre, Un invitado Inesperado de Shari Lapena com a primera obra per a encetar l’activitat del club de lectura femení, després de la votació per part de les assistents. La següent assemblea se celebrarà a la sala de reunions del Centre Polifuncional La Marina el 18 d’octubre a les 19:30.

"Per a nosaltres és un orgull poder reunir a tantes dones de diferents trams d’edat amb una mateixa finalitat en uns temps on l’era digital ve apretant els talons", destaca la presidenta, Rosa Llácer.

Totes aquelles dones interessades a ser sòcies poden adreçar-se al correu electrònic (lletresmarineres@gmail.com) o acudir a la pròxima reunió. El cost de fer-se sòcia és de 5 euros anuals i les trobades seran mensuals.

 

Noticias relacionadas

la nave de los locos

De la patria de Cervantes

Milan Kundera, muerto en este julio que abrasa la vida, se declaraba heredero de Cervantes. Otro extranjero viene a descubrirnos la grandeza del autor del ‘Quijote’. Aquí, en cambio, sus libros se cubren de polvo.

next