companyia de vila-real

Xarxa Teatre acomiadarà l'any amb representacions a Colòmbia i Itàlia

9/11/2022 - 

CASTELLÓ. Xarxa Teatre arriba a l’equador de l’últim trimestre de l’any amb actuacions realitzades a Saragossa, on ha participat al pregó de les festes del Pilar, i a l’Alcora, on ha representat ‘el Dolçainer de Tales’ en homenatge al mític Pasqualet. La companyia de Vila-real ha actuat a Onda, Benicarló o Almenara i, de nou, a la capital d’Aragó amb la representació de ‘Fahrenheit Ara Pacis’. Però ara, la companyia fa les maletes per al 21 de novembre viatjar a Colòmbia i realitzar-hi una gira junt amb els Moros d’Alqueria, ambdós convidats per la Fundació Tchyminigagua. 

Ho faran amb l’obra ‘El Senyor Tornavís’ i estan acompanyats pels Moros d’Alqueria, de Castelló de la Plana. 

D'altra banda, el 29 de desembre, els de La Plana Baixa representaran la mítica ‘Veles e Vents’ a Gandia, capital de La Safor. Finalment, Xarxa Teatre actuarà a Itàlia amb la també reconeguda ‘Foc del Mar’ per tancar l’any de la seua tornada a les gires internacionals, després de la pandèmia. 

Cal recordar, tanmateix, que entre les sorpreses que preparara Xarxa Teatre per al 2023 hi ha una obra ad-hoc per celebrar el seu 40 aniversari junt amb els Generik Vapour, la qual reb el nom de ‘XL’.

Noticias relacionadas

next