INFORME FAVORABLE A L'AJUNTAMENT per a resoldre el contracte amb l’empresa adjudicatària

Benicarló ja té via lliure per a continuar amb les obres de l'antiga N-340

22/07/2021 - 

CASTELLÓ. El Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana ha emés aquest dijous un dictamen favorable a l’Ajuntament de Benicarló per a resoldre el contracte amb l’empresa adjudicatària de les obres de l’antiga N-340, que estan paralitzades des de fa mesos per problemes amb la mercantil encarregada dels treballs.

El dictamen del CJC considera que "procedeix que l’Ajuntament de Benicarló acorde la resolució del contracte de les obres per incompliment culpable" i avala d’aquesta manera que l’Ajuntament finalitze la relació amb l’empresa adjudicatària i inicie un nou procés de licitació pel valor de les obres que queden per executar.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat molt satisfeta pel dictamen del CJC. "Per fi veiem la llum a tota la problemàtica de les obres de la carretera, que tants problemes ha ocasionat al veïnat, a les empreses de la zona i, en definitiva, a tot Benicarló". Xaro Miralles ha anunciat que "una vegada resolt el contracte, tornarem a licitar les obres i esperem que en un termini de 2 o 3 mesos puguen estar executades les obres".

L’alcaldessa ha recordat que "els problemes amb l’empresa adjudicatària van començar en el mateix moment d’arrancar les obres, i això ens ha portat per un calvari de quasi dos anys que avui, amb aquest dictamen del Consell Jurídic Consultiu, arriba al final". "La nostra voluntat és reprendre les obres el més prompte possible i posar fi a aquest malson d’una vegada per totes" ha manifestat l'alcaldessa.

Noticias relacionadas

next