divendres 22 de novembre

La València Dancing Forward 'explota' al Teatre Payà de Borriana amb cinc peces contemporànies

20/11/2019 - 

CASTELLÓ. La companyia de ball València Dancing Forward presentarà el proper divendres 22 de novembre la seua funció titulada VDF2019 al teatre Payà de Borriana a les 22h. L'espectacle està format per cinc peces coreogràfiques que van des d'un estil purament clàssic fins al contemporani, amb la finalitat de mostrar la versatilitat artística dels 12 ballarins i ballarines (nacionals i europeus) que formen la jove companyia.

Aquest any, els espectadors podran veure una peça molt especial de dansa clàssica de la mà del jove madrileny Javier Monzón. A més, descobriran dos estrenes, una de la coreògrafa valenciana Clara Barberà i, una altra, del col·lectiu innovador i contemporani Led Silhouette format per Jon López i Martxel Rodríguez. Finalment, podran gaudir d'una peça del coreògraf reconegut internacionalment de la companyia de Portland (USA), Ishan Rustem.

València Dancing Forward és una associació sense ànim de lucre que té el seu origen a la Pobla de Vallbona i l'objectiu principal és realitzar una acció cultural de gran envergadura amb dos finalitats, d'una banda, garantir la projecció professional dels joves ballarins de formació i, d'altra banda, donar a conèixer a la societat valenciana la professionalitat de la dansa i els seus beneficis socials. L'espectacle forma part de la programació de festival de l'UJI Reclam i està cofinançat per l'Institut Valencià de Cultura (IVC).

Noticias relacionadas

next