estarà obert des del 18 fins al 27 de setembre

L'Escola Municipal de Teatre de Vila-real convoca inscripcions per a arrancar un nou curs a l'octubre

18/09/2023 - 

VILA-REAL. L'Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer (EMTAC) de Vila-real reobrirà les seues portes aquest mes d'octubre amb l'arrancada d'un nou curs dirigit tant a xiquets i xiquetes i joves de 6 a 16 anys com a adults. La Regidoria de Cultura i Tradicions que dirigeix l'edil Noelia Samblás ha obert el termini d'inscripció de l’EMTAC des del 18 fins al 27 de setembre amb la finalitat “d’oferir, un any més, una formació en arts escèniques per a totes les edats, en la qual el teatre de carrer també és protagonista”.

Les inscripcions han de formalitzar-se a través d'una instància general, que pot
tramitar-se de manera presencial en el servei d'Atenció i Tràmits de l'Ajuntament de Vila-real, o bé de manera telemàtica en la seu electrònica de la web municipal. 

En aquest curs, l’EMTAC ofereix un total de sis grups: infantil (6 a 9 anys), juvenil A i B (10 a 15 anys), i adults (més de 16 anys), dividit en iniciació, intermedi i creació. 

Una vegada formalitzades les inscripcions, serà necessari confirmar la matrícula en el període del 2 al 13 d'octubre (excepte festius) en les oficines de l'Auditori Municipal en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h. La configuració dels grups es realitzarà per ordre d'inscripció i les classes començaran el 16 d'octubre. 

Noticias relacionadas

next