Per a la renovació de zones verdes en totes dues s'ha reservat al voltant de 20.000 euros

L'Alcora destina 400.000 euros per a millorar les pedanies d'Araia i la Foia de l'Alcalatén

29/03/2023 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament destinarà al voltant de 400.000 euros a millorar les pedanies d'Araia i la Foia de l'Alcalatén

El regidor de pedanies, Ricardo Porcar, ha explicat que els comptes d'enguany inclouen, entre altres projectes, la conversió en zona de vianants de l'entrada a la Foia i l'ampliació de la zona lúdica (espai de jocs infantils, esportiu...) i construcció de banys públics en Araia.

Així mateix, el consistori comprarà una parcel·la en la Foia per 24.000 euros per a executar futures millores i habilitarà un espai saludable amb diversos aparells per a les persones majors.

A més, el pressupost contempla una partida per a l'elaboració i instal·lació de panells informatius a l'aire lliure per al Museu Paleontològic d'Araia.

D'altra banda, dins del pla 'Castelló Avança' de la Diputació de Castelló, es renovarà la xarxa d'aigua potable i es pavimentarà un camí en Araia, també es millorarà el camí Sanchils d'aquesta pedania.

Per a la renovació de parcs i zones verdes en totes dues pedanies, s'ha reservat al voltant de 20.000 euros. L'alcalde, Samuel Falomir, ha ressaltat que tots aquests projectes "són peticions que els veïns i veïnes de les pedanies ens han traslladat en les reunions periòdiques que mantenim”.
Noticias relacionadas

next