des del material Tècnic a les prestacions del mateix 

Onda preveu reformar íntegrament el Teatre Mónaco mitjançant els pressupostos de 2019

7/12/2018 - 

CASTELLÓN. L'Ajuntament d'Onda ha previst incloure en els Pressupostos Municipals del 2019 una partida per a redactar un projecte de reforma integral del Teatre Mònaco que permetrà escometre unes millores importants en els pròxims anys. El tinent alcalde de Cultura, Lluís Pastor, ha explicat que “és un projecte il·lusionant en un edifici tan emblemàtic com aquest que necessita un pla d'acció. Però volem fer les coses bé i per açò hem destinat aquesta partida perquè els treballs que es desenvolupen en la instal·lació tinguen un sentit i s'adapten a les circumstàncies del recinte. A més, en el pressupost del pròxim any, també hem previst incloure una partida de 7.000 euros per a l'adquisició de material tècnic per al teatre i millorar les prestacions que ofereix, sempre intentant gestionar bé per a obtenir el major benefici amb la mínima despesa”.

Pel que fa a les novetats, Pastor ha explicat que la programació cultural d'Onda va a continuar per la senda que s'ha iniciat en els últims anys, amb esdeveniments per a tots els públics i gustos i que “en el 2019 hem pensat que anem a programar un cicle de monòlegs que puga atraure a un públic més jove. A més, seguirem programant cinema, teatre, dansa i concerts importants i apostant pels festivals com el FIVO o la ‘Mostra Audiovisual Vila d’Onda En xicotet’, entre d’ altres, que atrauen a espectadors d'altres localitats”.

D'altra banda, el tinent d'alcalde ha assegurat que “quant a les subvencions, anem a seguir apostant per les creacions locals i pel suport que efectuem a les associacions creadores d'Onda, que són moltes i estan arribant a molt bons nivells de qualitat. És molt important per a nosaltres que el teixit cultural de la ciutat siga actiu i tinga inquietuds. Per açò anem a continuar amb aquest suport al talent onder” i ha afegit que “a més, en els comptes previstos per al pròxim any, anem a comptar amb una major subvenció per al teatre, ja que el Institut Valencià de Cultura ha passat d'atorgar 6.000 euros a la nostra ciutat als 15.000 que ens arribaran en el 2019, la qual cosa significa un reconeixement de la bona gestió que es ve fent”.


Noticias relacionadas

next