el 5 d'octubre a les 11 hores a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques

L'UJI celebra el Dia de la Persona Emprenedora per a fomentar l'esperit emprenedor en l'estudiantat

28/09/2023 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I de Castelló organitza el «Dia de la Persona Emprenedora», una sessió per a promoure l'emprenedoria entre la comunitat universitària que tindrà lloc el 5 d'octubre a les 11 hores a la sala de graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

L'esdeveniment està organitzat pel Vicerectorat d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica i coordinat per Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, i la Càtedra d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge (INCREA), entitats promotores d’UJIStartup, el programa d'emprenedoria sostenible dirigit a l'estudiantat, personal docent i investigador i personal d'administració i serveis de l'UJI.

El vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica de l'UJI, David Cabedo, inaugurarà la jornada. En la taula li acompanyarà la directora d'Innovació i Emprenedoria de la Universitat, Marisa Flor, que parlarà sobre els programes i accions d'emprenedoria que s’ofereixen als membres de la comunitat universitària.

Posteriorment, participarà David Berbel, CEO i soci fundador de Momoven, qui compartirà amb els assistents la seua experiència en la creació de la primera plataforma de lloguer de motos entre particulars.

Per a finalitzar, el CEO i soci fundador de Cuatroochenta, Alfredo Cebrián, explicarà la seua trajectòria professional en la companyia, especialitzada a desenvolupar i implantar solucions digitals cloud i ciberseguretat per a millorar el rendiment de les organitzacions.

Per a assistir al «Dia de la Persona Emprenedora» la inscripció prèvia és obligatòria. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana. 

Noticias relacionadas

next