Booncata, Pantomima i Els XIII s'alcen amb els primers galardons

Vila-real acomiada la Ruta de la Tapa amb premis i més de 12.500 plats servits en abril

1/06/2023 - 

VILA-REAL. La Ruta de la Tapa ha entregat els premis de la seua 15a edició celebrada el mes d'abril i en la qual s'han superat les xifres del passat any, amb un total de 12.563 tapes servides i un impacte de més de 50.000 euros. La Ruta de la Tapa de Vila-real compta amb l'impuls de l'Associació d'Hostaleria i Oci (Ashiovi) i l'Ajuntament de Vila-real, així com de l'Associació Gastronòmica. 

En aquesta edició, en la qual han participat un total de 15 restaurants de la ciutat, el primer premi de la votació popular a la tapa de lliure elecció ha sigut per a Booncata, que també ha obtingut el primer premi popular a la tapa amb taronja. 

Quant al premi del jurat professional, la millor tapa de lliure elecció ha sigut la de Pantomima Tapes i Brases, i la millor tapa de taronja també ha sigut la de Booncata, segons el jurat. Quant al premi especial del jurat professional a la presentació, innovació i creativitat ha sigut per a Els XIII.

El llistat de premiats es completa amb el segon premi de la votació popular, Vaca Negra (tapa de lliure elecció) i El Cortijo (tapa amb taronja); 2n premi del jurat professional: Bonica (tapa lliure elecció i amb taronja); 3r premi de la votació popular: El Caldero Rojo (tapa de lliure elecció) i Pantomima (tapa amb taronja); 3r premi del jurat professional: El Cortijo (tapa de lliure elecció i amb taronja).

Cal recordar que enguany, com a novetat, s'han entregat premis en metàl·lic de 500 euros als establiments que han obtingut el primer premi en les diferents categories, tant en la votació del públic com del jurat. Un jurat que ha estat format per Carlos Sales, del Bodegón de Carlos; Carlos Blay, gerent de Porcelanosa; Roberto Bosquet, el conegut Chef Bosquet; Conchita Ibáñez, presidenta de l'Associació d’Anes de Casa; i Alberto Arnal, gerent de Makro.

En la gala de premis també s'han entregat els vals de 50 euros als agraciats en el sorteig entre el públic de la Ruta de la Tapa. Així mateix, els establiments han realitzat la tradicional col·laboració solidària, que en aquesta ocasió ha sigut per a l'Associació de Persones Sordes de Vila-real (Apesovil).

També s'ha reconegut el suport dels col·laboradors i patrocinadors: Ruralnostra, Porcelanosa, Revimed, Multiópticas i Industrias Tello.Noticias relacionadas

next