El termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies a partir de la publicació

Vila-real destina 10.000 euros en ajudes per a entitats de defensa de les tradicions locals

24/03/2023 - 

VILA-REAL. L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Tradicions, ha llançat la convocatòria anual de subvencions a les entitats sense ànim de lucre d'àmbit local que treballen en l'afirmació i consolidació de les tradicions de la ciutat.

Es tracta d'una línia d'ajudes per import total de 10.000 euros que té com a finalitat contribuir al manteniment i reforçament dels senyals d'identitat pròpies de Vila-real a través de les diferents activitats i accions que realitzen les associacions i col·lectius locals.

La regidora de Tradicions, Noelia Samblás, ha explicat que aquestes subvencions es van convocar per primera vegada l'any passat després de l'aprovació de la primera ordenança específica que “regula la relació amb les entitats socials i culturals que treballen en l'àmbit de les tradicions, així com el suport a les iniciatives que aquestes puguen emprendre o l'organització d'actes i commemoracions que tenen com a finalitat l'afirmació i consolidació de tradicions locals”. 

L'ordenança garanteix l'accés en concurrència competitiva a les ajudes i “ens permet continuar reforçant l'aliança amb la societat i treballar de la mà dels col·lectius locals per a mantindre la riquesa de les nostres tradicions i assegurar el seu futur com a part de la nostra cultura popular”.

La convocatòria de subvencions ha sigut publicada en el Butlletí Oficial de la Província, amb data del 18 de març de 2023, i el termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals, a comptar a partir de la publicació.

Poden accedir a les ajudes les entitats sense ànim de lucre d'àmbit local, amb personalitat jurídica pròpia i que tinguen com una de les seues finalitats la realització d'activitats d'afirmació i consolidació de tradicions locals.


Noticias relacionadas

next