Del 7 al 9 de juny 

Vilafranca, llista per a la vintena edició del seu multidisciplinari festival de teatre

3/06/2019 - 

CASTELLÓ. Del 7 al 9 de juny arriba a Vilafranca una nova edició de la Mostra de Teatre Capsigrany que enguany celebra el seu 20 edició. D’aquesta forma, veïns i visitants podran gaudir de diferents espectacles gratuïts als carrers, en el Poliesportiu amb donació voluntària i a la Sala de Teatre Carles Pons a preu popular.

L’acte de benvinguda, serà el divendres 7 a les 22h a la Sala de Teatre Carles Pons a la Casa de la Cultura en un esdeveniment on es combinaran audiovisuals, teatre i música en directe i es presentarà a Vilafranca com a Capital Cultural Valenciana 2019. Seguidament, a les 22.45h Adrià Bayot i Santi Vicente inauguraran la Mostra amb música en directe.

El dissabte a les 12h a la Sala Carles Pons se celebrarà l’espectacle infantil Martina i el bosc de paper de la companyia L’Horta Teatre. A la vesprada, a les 17.30h, la plaça En Blasc acollirà a La Fam amb l’espectacle The Wolves. De nou a la Sala Carles Pons, a les 19h, Bambolina Teatre representarà un clàssic entre els clàssics com és La Celestina. La jornada del dissabte acabarà a les 23h amb les acrobàcies, malabars i música de la Trócola Circ en Emportats.

Pel que fa al diumenge 9, Xa Teatre actuarà a les 16h amb The Audition. Cal assenyalar que aquest és un espectacle patrocinat per l’Institut Valencià de Cultura amb motiu de la Capitalitat Cultural del municipi. La mostra acabarà amb 3 cambrers de la companyia Improplana Plus.


Noticias relacionadas

next