tallers, microoberts i espectàcles

La paraula està de festa: torna el festival de poesia PERA

22/10/2020 - 

CASTELLÓ. El Festival Pera segueix apostant per la poesia en aquests moments en què els versos són més que necessaris i celebra la seua tercera edició que començarà aquest cap de setmana amb exposicions, tallers, recitals, espectacles i microoberts.

Durant els pròxims dos caps de setmanes (del 24 d'octubre a l'1 de novembre), Vilafranca s'omplirà de rimes i metàfores per a gaudir d'esdeveniments com ara una exposició de poesia visual, tallers de llenços poètics, tallers de poesia infantil, la presentació de la instal·lació Laber-intro poètic, pel grup de poetes de Castelló El Almada, o l'espectacle Quieroynopuedo de la companyia Cantataticó.

En definitiva, el que vol aquesta cita d'Els Ports és demostrar que la poesia no sols queda en les paraules, sinó que pot transcendir a qualsevol disciplina cultural. Pot ser fidel a un text o totalment performativa, com és el cas de Quieroynopuedo, un espectacle que reunirà en un mateix escenari a tres poetes, dos cantants o en músic, en quatre veus- les d'Iris Almenara, Cris Blasco, Jesús Ge o Carlos Luna- que es dediquen a "trencar" el llenguatge.

Consulta tota la programació ací. 

Noticias relacionadas

next