Hoy es 23 de septiembre y se habla de

Samuel Falomir invertirà quatre milions en la millora dels polígons industrials de l'Alcora

2/03/2023 - 

CASTELLÓ. Samuel Falomir, l'alcalde de l'Alcora, ha aprofitat el marc de Cevisama 2023 per a anunciar el seu compromís "d'invertir almenys quatre milions d'euros per a materialitzar destacats projectes per a la dotació de noves infraestructures i serveis i millorar els existents". 

L'alcalde ha recalcat que, per primera vegada, "l'Ajuntament de l'Alcora està adoptant un paper proactiu en benefici de la indústria", fent al·lusió a la “inversió històrica” de dos milions d'euros realitzada en la present legislatura. "Per a poder duplicar aquesta xifra, ja estem treballant en iniciatives com la creació d'Entitats de Gestió i Modernització (EGM) dels polígons industrials". Segons ha manifestat Falomir, "el seu impuls serà clau per a la consecució de més ajudes de les administracions públiques, per a la materialització de projectes més ambiciosos, per a l'agilitació dels tràmits i com a eina de coordinació entre l'Ajuntament i les empreses".

Així mateix, el primer edil ha recordat que enguany l'Ajuntament ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana 600.000 euros per a executar tres nous projectes en els polígons Foies Ferraes, Santa i la Torreta. "Queda molt per fer, però ara estem en el camí correcte. Hem iniciat un model de parcs industrials que volem que es vaja executant durant els pròxims anys", ha afegit. 

Falomir ha destacat el «gran esforç» de les empreses en innovació, modernització i emprenedoria, la qual cosa posa de manifest “el seu ímpetu per a mantindre's com a referents dins d'un sector clau en l'economia provincial com és el ceràmic”. En aquest esforç per a créixer, «l'Ajuntament de l'Alcora està i estarà al seu costa», oferint-los, tal com manifesta el primer edil «totes les facilitats possibles dins de les nostres competències» i adoptant “un paper reivindicatiu davant les administracions de cara a defensar els seus interessos i reclamar el que és just».

L’alcalde ha incidit en «l'aposta decidida del govern municipal en l'impuls de polítiques dirigides a generar confiança i incentivar la inversió industrial en la localitat i, d'aquesta manera, estimular el creixement econòmic i la creació de llocs de treball».


Noticias relacionadas

next