també ha anunciat la creació d'una guia per a gaudir la nit en la ciutat

El Patronat de Turisme aposta per promocionar i "enriquir" l'oferta de l'oci nocturn de Castelló

8/08/2023 - 

CASTELLÓ. La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Castelló, Arantxa Miralles, s'ha reunit aquest matí amb l'Associació d'Oci Nocturn de Castelló, ON Castelló, per a establir unes línies de col·laboració amb les quals promocionar aquest sector tan important a la ciutat. 

En la cita, que ha tingut lloc en el despatx oficial de l'edil en les oficines del Patronat de Turisme, ha sigut present el president de l'ens, Carlos Trujillo; el vicepresident, Juanjo Benavent; i el vocal, Álex Bachero.

Tal com ha explicat Miralles, “es tracta d'una primera presa de contacte per a treballar en conjunt amb el Patronat de Turisme, amb l'objectiu de promocionar l'oci nocturn de Castelló en les successives fires en les quals Castelló siga present i donar-li la importància i la rellevància que mereix, ja que aquest sector té molt a oferir al turista i és un reclam més de la nostra ciutat”.

Així mateix, la regidora de l'Ajuntament de Castelló ha anunciat també la creació d'una guia específica d'oci nocturn que servisca de referència per al turista nacional i internacional que vol gaudir de Castelló a la nit. “Crearem una guia específica per a, d'aquesta manera, enriquir l'oferta
turística de la ciutat amb un sector que té molt a oferir". 

Així, a més de la nostra cultura, les nostres tradicions, la nostra gastronomia mediterrània, les nostres platges i la nostra muntanya, l'oci nocturn se situarà en l'epicentre del turisme de la capital.

Noticias relacionadas

next