SERÀ del 22 al 26 d'abril a la Universitat Jaume I

La Universitat per a Majors organitza una Setmana de Portes Obertes per mostrar el seu programa

21/04/2024 - 

CASTELLÓ. La Universitat per a Majors ha programat per a la setmana del 22 al 26 d'abril de 2024 les seues Jornades de Portes Obertes a la Universitat Jaume I, una setmana en la qual totes les persones interessades podran conèixer de primera mà el programa de Graduat Universitari Sènior accedint a les seues aules, cursos i activitats.

Cal destacar que la Universitat per a Majors, el programa de formació permanent per a persones majors de 55 anys, suma més d'un miler d'estudiants, tant en la seu de la Universitat Jaume I com en les diferents seus que té a la província.

Durant el pas pels estudis, l'alumnat rep una formació acadèmica flexible, participativa i col·laborativa. A més de la formació humanística i social pròpia dels estudis, el programa destaca per la formació de l'estudiantat en TIC, llengües, habilitats personals i físiques i la creació de xarxes de coneixement.

Les Jornades de Portes Obertes són l'avantsala del curs 2024-2025, ja que precedeixen el període de preinscripció, que enguany es realitzarà del 6 de maig al 17 de juny, i que és imprescindible per a totes aquelles persones que es matriculen per primera vegada. Serà durant el mes de juliol quan tot l'alumnat, tant el de primer curs com els restants, formalitzarà la matrícula per al curs que començarà al setembre.

Noticias relacionadas

next