Hoy es 16 de julio

la reserva gratuïta de les entrades s'activarà aquest divendres

L'UJI i el Rototom amplien l'aforament del diàleg amb Serrat, Vicent i Trueba a Benicàssim

20/06/2024 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I de Castelló i el festival internacional Rototom Sunsplash, junt amb la seua Associació Cultural Exodus, amplien l’aforament davant l’elevada demanda per a assistir a l’activitat 'Converses al Mediterrani' amb l’escriptor Manuel Vicent, el cantautor Joan Manuel Serrat i el director de cinema David Trueba acompanyats pel periodista Ángel Sánchez Harguindey

L’esdeveniment tindrà lloc a Villa Elisa (Benicàssim) dijous que ve 27 de juny a les 20 hores, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament del municipi que dona suport a les activitats de la Universitat d’Estiu de l’UJI. Després d’esgotar-se en escassos minuts les primeres entrades habilitades, durant el matí d’aquest divendres 21 de juny s’activarà des de l’UJI el sistema per a l’adquisició de nous tiquets gratuïts, limitats a dos per petició al web de l'UJI.

Les places incorporades se situen dins del recinte de Villa Elisa, en una àrea de visió reduïda que es compensarà amb la instal·lació d’una pantalla de gran format per a poder seguir la sessió. 'Converses al Mediterrani' forma part de les propostes incloses en la Universitat d’Estiu de l’UJI. L’activitat, a més, serà la sessió de clausura del cicle 'Diàlegs sense fronteres' promogut per l’Associació Cultural Exodus i el Rototom Sunsplash.

Noticias relacionadas

next